Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- tarkę o grubych oczkach
Sposób przygotowania:
Do garnka wlewamy mleko i dodajemy płatki owsiane. Gotujemy kilka minut. Dodajemy siemię lniane i nasiona słonecznika. Po przestudzeniu owsianki do ok. 40°C dodajemy jabłko i gruszkę starte na tarce. Całość przyprawiamy cynamonem według uznania.
Zobacz podobne
przepisy
Owsianka z musem jabłkowym
Owsianka z domowej roboty musem jabłkowym? Poznaj doskonały przepis na śniadanie!
Nocna owsianka z bananami
Przepis na pyszne śniadanie? Wystarczy pięć minut przed pójściem spać i rano możemy się cieszyć pyszną owsianką z bananami!
Perłowa owsianka
Cudownie kremowa i kokosowa alternatywa dla owsianki to świetna propozycja pożywnego śniadania! Podawaj ją z dowolnymi owocami.
Pomarańczowa owsianka z borówkami
Zacznij dzień od roślinnej owsianki! Ta przygotowana na napoju migdałowym będzie wyjątkowo aksamitna, a jej świeża, pomarańczowa nuta doda Ci energii na resztę dnia.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sałatka waldorf
- Chrupiący łosoś z purpurową owsianką
- Bulion azjatycki z chow mein i krewetkami
- Owocowa owsianka miodowo-cynamonowa
- Rozgrzewające herbaty na 3 sposoby
- 3 sposoby na jesienne śniadanie
- Owsianka na mleku
- Owsianka z musem jabłkowym
- Szybka zupa z ciecierzycy
- Pieczona owsianka à la szarlotka
- Pieczona owsianka à la brownie
- Zimowa herbata
- Tarta z owocami kaki
- Sałatka z brokułem i jajkiem
- Sushi z banana
- Szampańska galaretka z puszystą pianką i owocami
- Spaghetti z okruszkami – sposób na czerstwe pieczywo
- Wegetariańskie kanapki
- Sos pieczarkowy
- Babka cytrynowa
- Pizza na spodzie z kalafiora
- Bigos świąteczny na gęsiej piersi
- Lodowe kanapki dla dzieci
- Kanapka jak śliwka w pasztet
- Sałatka z bakłażana na 2 sposoby
- Złote mleko
- Gulasz z dzika z grzybami
- Placki owsiane z sałatką z truskawek
- Piyaz
- Dżem wiśniowy z imbirem i rumem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)