Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- tarkę o grubych oczkach
Sposób przygotowania:
Do garnka wlewamy mleko i dodajemy płatki owsiane. Gotujemy kilka minut. Dodajemy siemię lniane i nasiona słonecznika. Po przestudzeniu owsianki do ok. 40°C dodajemy jabłko i gruszkę starte na tarce. Całość przyprawiamy cynamonem według uznania.
Zobacz podobne
przepisy
Owsianka z musem jabłkowym
Owsianka z domowej roboty musem jabłkowym? Poznaj doskonały przepis na śniadanie!
Nocna owsianka z bananami
Przepis na pyszne śniadanie? Wystarczy pięć minut przed pójściem spać i rano możemy się cieszyć pyszną owsianką z bananami!
Perłowa owsianka
Cudownie kremowa i kokosowa alternatywa dla owsianki to świetna propozycja pożywnego śniadania! Podawaj ją z dowolnymi owocami.
Pomarańczowa owsianka z borówkami
Zacznij dzień od roślinnej owsianki! Ta przygotowana na napoju migdałowym będzie wyjątkowo aksamitna, a jej świeża, pomarańczowa nuta doda Ci energii na resztę dnia.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wegańska ryba po grecku
- Wigilijny makowiec
- Sernik krakowski
- Ciasto na pierogi
- Przekąski sylwestrowe
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kompot z suszu z cytryną
- Świąteczne pierniczki
- Domek z piernika
- Błyskawiczne pierniczki
- Śledzie po kaszubsku
- Ryba po japońsku
- Golonka pieczona po bawarsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)