Jesienna owsianka

Aneta Łańcuchowska


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • tarkę o grubych oczkach

Sposób przygotowania:

Do garnka wlewamy mleko i dodajemy płatki owsiane. Gotujemy kilka minut. Dodajemy siemię lniane i nasiona słonecznika. Po przestudzeniu owsianki do ok. 40°C dodajemy jabłko i gruszkę starte na tarce. Całość przyprawiamy cynamonem według uznania.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Owsianka z musem jabłkowym

Owsianka z domowej roboty musem jabłkowym? Poznaj doskonały przepis na śniadanie!

Owsianka z musem jabłkowym

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański

Kinga Paruzel

Perłowa owsianka

Cudownie kremowa i kokosowa alternatywa dla owsianki to świetna propozycja pożywnego śniadania! Podawaj ją z dowolnymi owocami.

Perłowa owsianka

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!