
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- tarkę o grubych oczkach
Sposób przygotowania:
Do garnka wlewamy mleko i dodajemy płatki owsiane. Gotujemy kilka minut. Dodajemy siemię lniane i nasiona słonecznika. Po przestudzeniu owsianki do ok. 40°C dodajemy jabłko i gruszkę starte na tarce. Całość przyprawiamy cynamonem według uznania.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Risotto z kurkami — przepis nie tylko na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Spaghetti carbonara
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)