Konfitura morelowo-miodowa
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (6)

Avatar
  • Gość Gość
    1589 dni temu
    jest przepyszna

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    1836 dni temu
    ekolokalnie.pl - przepis ten był publikowany w sierpniu w ramach naszej akcji "Spiżarnia Lidla". Wykorzystywaliśmy wówczas do przetworów produkty sezonowe. Na świeże morele musimy poczekać niestety do lata :)

    odpowiedz

  • ekolokalnie.pl ekolokalnie.pl
    1836 dni temu
    miód lokalnie zdrowy można jeszcze kupić ale skąd morele? :)

    odpowiedz

  • Agula Agula
    1930 dni temu
    pyszna

    odpowiedz

  • Gość1 Gość1
    1933 dni temu
    To jest konfitura i w przepisie nie ma błędu! Dżem powstaje wtedy, gdy do gotujących się owoców dodajemy cukier żelujący. Marmolada jest wtedy, gdy przecieramy lub miksujemy owoce. A przepis jest właśnie przepisem na konfiturę, czyli zesmażone owoce.

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1934 dni temu
    Przecież to nie jest konfitura, tylko dżem ewentualnie marmolada!

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram