Kowbojska śniadaniowa owsianka białkowa Arthura
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • blender

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI

Fasolę odsączamy z zalewy i blendujemy na gładką masę. Orzechy dość drobno siekamy.

KROK 2: GOTUJEMY OWSIANKĘ

Płatki gotujemy przez ok. 5 minut w napoju owsianym.

KROK 3: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI OWSIANKI

Do owsianki dodajemy pastę z fasoli, posiekane orzechy, kakao i syrop klonowy. Całość dokładnie mieszamy.

WSKAZÓWKA! Jeśli wolisz mniej słodką owsiankę, możesz pominąć syrop klonowy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!