Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BAZĘ JAJECZNICY
Jajka wbijamy do miseczki. Wycinamy środek pomidora, pozostałą część kroimy w kostkę i dodajemy do jajek. Wlewamy mleko, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
KROK 2: SMAŻYMY JAJECZNICĘ
Na patelni rozpuszczamy masło. Wlewamy jajka i cały czas mieszamy. Kiedy jajka się zetną, przekładamy jajecznicę do miseczki. Dekorujemy listkami bazylii.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Jajka na miękko
- Pistacjowy sernik baskijski
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Piernik świąteczny
- Ryba z piekarnika
- Boczek pieczony
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Łazanki
- Makówki śląskie
- Ciasto marchewkowe
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa grzybowa z makaronem
- Świąteczne pierniczki
- Nuggetsy z kurczaka
- Mini burgery
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pulpety w sosie pomidorowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (6)
328 dni temu
Super pyszns
Odpowiedz
647 dni temu
Zwykła jajecznica, nic specjalnego. W ogóle nie była kremowa.
Odpowiedz
328 dni temu
To prawda
691 dni temu
A co z cebulą?
Odpowiedz
690 dni temu
Lauro, dziękujemy! Cebula znalazła się na liście składników przez przypadek :)
328 dni temu
No właśni