
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BAZĘ JAJECZNICY
Jajka wbijamy do miseczki. Wycinamy środek pomidora, pozostałą część kroimy w kostkę i dodajemy do jajek. Wlewamy mleko, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
KROK 2: SMAŻYMY JAJECZNICĘ
Na patelni rozpuszczamy masło. Wlewamy jajka i cały czas mieszamy. Kiedy jajka się zetną, przekładamy jajecznicę do miseczki. Dekorujemy listkami bazylii.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Pizza z tortilli
- Klasyczna sałatka grecka
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Sałatka cezar z sosem na bazie żółtek jaj
- Jajecznica na 3 sposoby
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Pasta pistacjowa z białą czekoladą
- Jajecznica z kurkami
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
- Sos tzatziki
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Krem ziemniaczany
- Sałatka z burratą i grillowanymi brzoskwiniami
- Kotlety jajeczne
- Makaron z zielonym pesto i dodatkami
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (6)
254 dni temu
Super pyszns
odpowiedz
572 dni temu
Zwykła jajecznica, nic specjalnego. W ogóle nie była kremowa.
odpowiedz
254 dni temu
To prawda
617 dni temu
A co z cebulą?
odpowiedz
616 dni temu
Lauro, dziękujemy! Cebula znalazła się na liście składników przez przypadek :)
254 dni temu
No właśni