MCS Pumpkin Spice Latte

Kinga Paruzel


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • termorobota MC Smart
  • szklanki do serwowania

Przygotowanie:

Krok 1: Podgrzewamy mleko i dynię

Do misy MCS wkładamy dynię pokrojoną w kostkę (ok. 2 cm), mleko, syrop klonowy, przyprawę pumpkin spice i ekstrakt z wanilii. Całość gotujemy: własne ustawienia / temperatura: 90°C / czas: 15 minut / obroty: 2.

Krok 2: Miksujemy na krem

Po podgrzaniu miksujemy składniki (czas: 20 sekund / obroty: 6), aby uzyskać gładką, kremową konsystencję.

Krok 3: Dodajemy kawę

Do szklanek wlewamy mleko dyniowe, a następnie espresso. Dekorujemy bitą śmietaną lub spienionym mlekiem i posypujemy odrobiną przyprawy pumpkin spice.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Dodaj swój komentarz
Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl