
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Obieramy 4 świeże szparagi na osobę (lub wyjmujemy ze słoika), gotujemy z dodatkiem soli i cukru przez 2 minuty.
Pozostawiamy na 8-10 minut.
Następnie marynujemy na ciepło w sosie z oliwy z oliwek, octu, soli, cukru, posiekanych ziół, cebuli i pomidorów pokrojonych w kostkę.
Medaliony z łososia temperujemy przez 4 minuty w piekarniku w temperaturze 150°C, a następnie układamy na szparagach.
Dekorujemy szczypiorkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makówki śląskie
- Sałatka gyros
- Ryba z piekarnika
- Zupa grzybowa z makaronem
- Spaghetti carbonara
- Guacamole
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Nuggetsy z kurczaka
- Makowiec japoński
- Pistacjowy sernik baskijski
- Łazanki
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Boczek pieczony
- Przekąski sylwestrowe
- Śledzie po kaszubsku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Krokiety z mięsem
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Sernik pistacjowy
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)