Medaliony z wędzonego łososia na sałatce z marynowanych szparagów
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Obieramy 4 świeże szparagi na osobę (lub wyjmujemy ze słoika), gotujemy z dodatkiem soli i cukru przez 2 minuty.

Pozostawiamy na 8-10 minut.

Następnie marynujemy na ciepło w sosie z oliwy z oliwek, octu, soli, cukru, posiekanych ziół, cebuli i pomidorów pokrojonych w kostkę.

Medaliony z łososia temperujemy przez 4 minuty w piekarniku w temperaturze 150°C, a następnie układamy na szparagach.

Dekorujemy szczypiorkiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram