Daria Ładocha

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • mikser

Krok 1: Łączymy składniki ciasta

Łączymy składniki ciasta

Wszystkie składniki miksujemy. Ciasto odstawiamy na 10 minut.

 

 

 

Krok 2: Smażymy naleśniki

Smażymy naleśniki

Naleśniki smażymy z obu stron na złoty kolor na niewielkiej ilości masła klarowanego.

 

 

 

Krok 3: Faszerujemy naleśniki 

Faszerujemy naleśniki

Twaróg łączymy z posiekanym koperkiem, musztardą, chrzanem i miodem. Naleśniki smarujemy przyprawionym twarogiem. Układamy pstrąga pozbawionego ości, plastry gruszki oraz rukolę.


 

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram