Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- mikser
Krok 1: Łączymy składniki ciasta
Wszystkie składniki miksujemy. Ciasto odstawiamy na 10 minut.
Krok 2: Smażymy naleśniki
Naleśniki smażymy z obu stron na złoty kolor na niewielkiej ilości masła klarowanego.
Krok 3: Faszerujemy naleśniki
Twaróg łączymy z posiekanym koperkiem, musztardą, chrzanem i miodem. Naleśniki smarujemy przyprawionym twarogiem. Układamy pstrąga pozbawionego ości, plastry gruszki oraz rukolę.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Piernik świąteczny
- Guacamole
- Pistacjowy sernik baskijski
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto marchewkowe
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Śledzie po kaszubsku
- Pierniki
- Mini burgery
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Łazanki
- Makówki śląskie
- Pieczona ryba po grecku
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Przekąski sylwestrowe
- Jajka na miękko
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl




Komentarze (0)