Naleśniki z pstrągiem i gruszką

Daria Ładocha


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj

  • mikser

Krok 1: Łączymy składniki ciasta

Łączymy składniki ciasta

Wszystkie składniki miksujemy. Ciasto odstawiamy na 10 minut.

 

 

 

Krok 2: Smażymy naleśniki

Smażymy naleśniki

Naleśniki smażymy z obu stron na złoty kolor na niewielkiej ilości masła klarowanego.

 

 

 

Krok 3: Faszerujemy naleśniki 

Faszerujemy naleśniki

Twaróg łączymy z posiekanym koperkiem, musztardą, chrzanem i miodem. Naleśniki smarujemy przyprawionym twarogiem. Układamy pstrąga pozbawionego ości, plastry gruszki oraz rukolę.


 

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Zapiekane naleśniki z ratatouille

Duszone warzywa zawinięte w naleśnik, zapieczone z serem to łatwy sposób na smaczny i udany obiad!

Zapiekane naleśniki z ratatouille

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Naleśniki po austriacku z morelami i lodami waniliowymi

Wypróbuj przepis na naleśniki na słodko – z pysznym farszem morelowym i lodami waniliowymi.

Naleśniki po austriacku z morelami i lodami waniliowymi

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Naleśniki ze szparagami

Doskonała opcja na spotkanie w gronie przyjaciół: delikatny smak szparagów otulonych lekkim ciastem naleśnikowym.

Naleśniki ze szparagami

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!