Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: MIESZAMY JAJKA Z SOSEM
Jajka wbijamy do miski. Dolewamy sos sojowy i mieszamy (nie ubijamy).
KROK 2: SMAŻYMY OMLET
Patelnię smarujemy cienką warstwą oleju. Na rozgrzaną patelnię wylewamy cienką warstwę masy i smażymy na małym ogniu. Gdy omlet się zetnie, wykładamy na połowę warzywa i pokruszoną fetę. Omlet zwijamy.
Zobacz podobne
przepisy
Tatar wołowy w omlecie sojowym
Tatar z jajkiem? Oczywiście! Ale w zupełnie nowy sposób! Spróbuj połączenia siekanego, tatara wołowego z omletem sojowym.
Makaron w sosie sojowym
Makaron w sosie sojowym z dodatkiem chrupiących warzyw i kurczaka to azjatycka propozycja Karola!
Klopsiki sojowe
Sojowe, wegańskie, bezglutenowe – klopsiki według przepisu Darii to świetny pomysł na lekki obiad bez mięsa.
Wegański zielony omlet z silken tofu
Smaczne dzień dobry? To musi być zielony omlet! Silken tofu nada mu wyjątkową puszystość, a burak mangold razem z innymi warzywami sprawi, że będzie to prawdziwie sycące danie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sałatka gyros
- Pieczona ryba po grecku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pierniki
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Kutia
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Domek z piernika
- Golonka pieczona po bawarsku
- Piernik staropolski
- Kapusta z grochem
- Przekąski sylwestrowe
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)