
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender
- papier do pieczenia
- piekarnik rozgrzany do 180°C
Przygotowanie:
Krok 1: Przygotowujemy masę na wrapa
W blenderze umieszczamy serek wiejski, jajko, parmezan i przyprawy.
Krok 2: Pieczemy wrapa
Na blaszce układamy arkusz papieru do pieczenia i smarujemy go olejem. Masę wylewamy na blaszkę i rozprowadzając, formujemy prostokąt. Blaszkę z masą umieszczamy w piekarniku rozgrzanym do 180°C na ok. 30 minut i odstawiamy na chwilę do przestudzenia.
Krok 3: Składamy wrapa
Wrapa na całej powierzchni smarujemy serkiem śmietankowym, na połowie układamy pokrojone warzywa oraz wędlinę i składamy na pół.
Zobacz podobne przepisy
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)