Proteinowy wrap z serka wiejskiego

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • blender
  • papier do pieczenia
  • piekarnik rozgrzany do 180°C

Przygotowanie:

Krok 1: Przygotowujemy masę na wrapa

W blenderze umieszczamy serek wiejski, jajko, parmezan i przyprawy.

Krok 2: Pieczemy wrapa

Na blaszce układamy arkusz papieru do pieczenia i smarujemy go olejem. Masę wylewamy na blaszkę i rozprowadzając, formujemy prostokąt. Blaszkę z masą umieszczamy w piekarniku rozgrzanym do 180°C na ok. 30 minut i odstawiamy na chwilę do przestudzenia.

Krok 3: Składamy wrapa

Wrapa na całej powierzchni smarujemy serkiem śmietankowym, na połowie układamy pokrojone warzywa oraz wędlinę i składamy na pół.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne przepisy

zobacz więcej

Komentarze (0)

Dodaj swój komentarz
Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl