
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- obieraczkę do warzyw
PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ
Jajka ugotuj na twardo.
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: OBIERAMY I DOPRAWIAMY SZPARAGI
Za pomocą obieraczki do warzyw obieramy szparagi, tworząc wstążki. Surowe szparagi wraz ze szpinakiem przekładamy do miski, skrapiamy oliwą i sokiem z cytryny oraz oprószamy solą. Mieszamy.
KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Nakładamy sałatkę na półmisek i dodajemy przekrojone na pół jajka. Wszystko oprószamy posiekanym koperkiem, a następnie dodajemy kawałki koziego sera. Na koniec posypujemy czerwonym pieprzem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Uszka z grzybami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ciasto na pierogi
- Pierniki
- Guacamole
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Kutia
- Śledzie po kaszubsku
- Ryba z piekarnika
- Mini burgery
- Golonka pieczona po bawarsku
- Makowiec japoński
- Makówki śląskie
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Spaghetti carbonara
- Sernik pistacjowy
- Ryba po japońsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
1066 dni temu
Smaczne :)
Odpowiedz