Grillowane meksykańskie szaszłyki z łososia
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Marynata

Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.

Łosoś

Łososia zalewamy marynatą i odstawiamy do lodówki na co najmniej 30 minut.

Kostki łososia nabijamy na szpikulce do szaszłyków na przemian z cząstkami limonki.

Grillujemy 3 minuty z każdej strony.

Jak podawać

Podajemy z plastrami ananasa.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Goga Goga
    1806 dni temu
    Dziś wypróbowałam przepis na szaszłyki, marynata bardzo dobra, a łosoś z Lidla naprawdę pyszny, polecam.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram