
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Chudy twaróg sernikowy doprawiamy cynamone i przekładamy do rekawa cukierniczego. Na kazda morele wyciskamy rozete z masy serowej (mase mozna równiez nałozyc za pomoca łyżeczki). Na wierzchu kazdej porcji układamy pistacje (lub inne ulubione orzechy), oprószamy je otarta skórka z limonki (lub z cytryny).
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sos do pizzy
- Gnocchi alla sorrentina – zapiekane gnocchi z pomidorami
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Klasyczna sałatka grecka
- Gnocchi własnej roboty
- Grochówka wojskowa
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Pasta pistacjowa z białą czekoladą
- Sałatka gyros
- Jajecznica z kurkami
- Sos tzatziki
- Ciasto drożdżowe - przepis podstawowy
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Sałatka cezar z sosem na bazie żółtek jaj
- Kotlety jajeczne
- Sałatka z burratą i grillowanymi brzoskwiniami
- Krem ziemniaczany
- Makaron z zielonym pesto i dodatkami
- Jajecznica na 3 sposoby
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)