Daria Ładocha

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • moździerz

Krok 1: PRAŻYMY MIGDAŁY

Migdały podprażamy na suchej patelni, studzimy, a następnie rozdrabniamy w moździerzu.

Krok 2: GOTUJEMY OWSIANKĘ

Napój migdałowy zagotowujemy. Dodajemy płatki owsiane i cynamon, gotujemy przez ok. 2-3 minuty.

Krok 3: PODAJEMY OWSIANKĘ

Owsiankę przekładamy do miseczek, dekorujemy plasterkami banana i grejpfruta. Dodajemy pestki granatu oraz uprażone, rozdrobnione migdały.

Przed podaniem polewamy miodem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram