Sok pomarańczowo-marchewkowo-jabłkowy z kurkumą
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • sokowirówkę

 

PRZYGOTOWANIE:

 

KROK 1: OBIERAMY KURKUMĘ I POMARAŃCZE

Kurkumę obieramy ze skórki. Pomarańcze obieramy i kroimy na pół.

 

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MARCHEWKI I JABŁKA

Marchewki obieramy, myjemy i kroimy na duże kawałki.

Jabłka myjemy, kroimy w ćwiartki i usuwamy gniazda nasienne.

 

KROK 3: WYCISKAMY SOK

Wszystkie składniki umieszczamy w sokowirówce i wyciskamy sok.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!