zobacz film

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

KROK 1: Przygotowujemy ciasto do namaczania tostów

W dużej misce łączymy purée z dyni z jajkami, mlekiem, cukrem, solą i cynamonem. Całość mieszamy za pomocą rózgi kuchennej.

KROK 2: Smażymy tosty

Rozgrzewamy mocno patelnię. Zmniejszamy ogień, dodajemy masło i je roztapiamy. Chleb tostowy namaczamy w cieście, wykładamy na patelnię i smażymy z obu stron na złoty kolor.

KROK 3: Dekorujemy tosty

Usmażone tosty układamy na talerzu, dekorujemy jogurtem typu greckiego, owocami i syropem klonowym.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram