
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kanapka
Bułeczkę przekrawamy na pół. Obie części smarujemy pastą przygotowaną z twarogu, jogurtu oraz szczypiorku. Rzodkiewkę i ogórka kroimy w cienkie plasterki. Pomidorka przekrawamy na pół. Na obu posmarowanych serkiem częściach układamy fantazyjnie ogórek, rzodkiewki i pomidorka.
Brzoskwiniowa maślanka
Brzoskwinię miksujemy z maślanką.
Jak podawać?
Kanapki podajemy z brzoskwiniową maślanką.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Tort lodowy
- Zalewajka
- Risotto z kurkami — przepis nie tylko na lato
- Pieczona owsianka na 3 sposoby
- Zupa pho z wołowiną
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)