Wegetariańskie hot dogi
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • grill
  • patelnię

PRZYGOTOWANIE:

 

KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ

Cebulę obieramy, kroimy na pół, a następnie w cienkie piórka. Na patelni rozgrzewamy olej i krótko podsmażamy cebulę. Zdejmujemy ją z patelni.

 

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY OGÓREK I RUKOLĘ

Ogórek myjemy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę myjemy i osuszamy.

 

KROK 3: GRILLUJEMY KIEŁBASKI

Wegetariańskie kiełbaski grillujemy na średnim ogniu z każdej strony. Na grillu podpiekamy również bułki do hot dogów.

 

KROK 4: ŁĄCZYMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI

Bułki przekrawamy wzdłuż na pół. W bułkach umieszczamy po kolei: rukolę, kiełbaski, plasterki ogórka, musztardę, smażoną i prażoną cebulę, sos BBQ i surówkę z kapusty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!