
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Na suchą patelnię wrzucamy pokrojone w plasterki salami. Smażymy, aż nabierze brązowego koloru. Salami przekładamy na talerz, a na patelnię dodajemy masło, posiekany czosnek i rozmaryn, pokrojoną w piórka cebulę oraz pocięte na plasterki pieczarki.
Całość smażymy razem kilka minut. Zdejmujemy z ognia. Mleko i jajka mieszamy w dużej misce. Dodajemy paluchy z oliwkami pokrojone w kostkę oraz podsmażone salami i pieczarki z dodatkami. Na końcu dodajemy pokrojony w kostkę ser i szpinak.
Przyprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy i przekładamy do dużego naczynia żaroodpornego. Pieczemy około 25 minut w temperaturze 200°C.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Lody tajskie
- Butter chicken
- Leczo
- Papryka faszerowana kaszą i warzywami
- Cevapcici z sosem tzatziki
- Pasteis de nata - portugalskie minitarty
- Gyros z kurczaka w picie
- Koszyczki z ciasta filo z kremem i owocami
- Przepis na sos bolognese
- Ciasto na pierogi
- Sushi
- Gnocchi szpinakowe
- Baklawa grecka
- Ryż z jabłkami i cynamonem
- Cukinia faszerowana mięsem mielonym
- Ciasto z truskawkami i galaretką
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (3)
3494 dni temu
OD DAWNA NIE MA JEJ W LIDLACH WE WROCŁAWIU. Dlaczego?
odpowiedz
3583 dni temu
Pyszna :)
odpowiedz
3583 dni temu
Pyszna :)
odpowiedz