Żytnia kanapka z jajkiem i szynką
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj wcześniej:

Jajko ugotuj na twardo w lekko osolonej wodzie.

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI

Fińskie pieczywo rozdzielamy na pół i połowę smarujemy serkiem śmietankowym. Jajko i ogórka kroimy w plastry, a paprykę w słupki.

KROK 2: SKŁADAMY KANAPKĘ

Na posmarowaną serkiem połowę pieczywa wykładamy: szpinak, plastry szynki, jajko i warzywa. Kanapkę przykrywamy drugą połową pieczywa i przekrawamy na pół.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!