Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj wcześniej:
Jajko ugotuj na twardo w lekko osolonej wodzie.
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Fińskie pieczywo rozdzielamy na pół i połowę smarujemy serkiem śmietankowym. Jajko i ogórka kroimy w plastry, a paprykę w słupki.
KROK 2: SKŁADAMY KANAPKĘ
Na posmarowaną serkiem połowę pieczywa wykładamy: szpinak, plastry szynki, jajko i warzywa. Kanapkę przykrywamy drugą połową pieczywa i przekrawamy na pół.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka viva camembert
Pszenna bułka z chrupiącą skórką, francuski ser i słodka żurawina – prosty sposób na kanapkę o oryginalnym smaku!
Kanapka szybka rybka
Ekspresowy pomysł na przepyszne kanapki: wystarczy świeże pieczywo, filet z matiasa, jajko, cebula i trochę koperku!
Kanapka paryżanka
Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!
Kanapka ciao ciabatta
Delikatny chleb pszenny, na którym ułożono włoskie przysmaki. Świetny pomysł na pyszne śniadanie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ryba po japońsku
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Pieczona ryba po grecku
- Śledzie po kaszubsku
- Świąteczne pierniczki
- Ciasto marchewkowe
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Przekąski sylwestrowe
- Kutia
- Kompot z suszu z cytryną
- Zupa grzybowa z makaronem
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)