Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.
Ponacinane w kratkę kiełbaski zanurzamy w marynacie. Układamy na dobrze rozgrzanym grillu. Pieczemy, obracając i polewając marynatą, przez 10 min.
Jak podawać
Przed podaniem posypać świeżym majerankiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Łazanki
- Świąteczne pierniczki
- Makówki śląskie
- Jajka na miękko
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Golonka pieczona po bawarsku
- Krokiety z mięsem
- Mini burgery
- Nuggetsy z kurczaka
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Uszka z grzybami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Śledzie po kaszubsku
- Guacamole
- Śledź w oleju
- Ryba z piekarnika
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ciasto na pierogi
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (3)
4171 dni temu
dobra jest kiełbasa wiejska bez E od h.kani. Nie wiem tylko czy w lidlu jest dostępna
Odpowiedz
4252 dni temu
Marynata jest wyśmienita, można przed grillowaniem potrzymać nacięte kiełbaski w marynacie by przesiąkły, warto dodać trochę więcej miodu o łyżke lub półtorej, ja jeszcze zmodyfikowałem przepis i dodałem 6 goździków. Dużo także zależy od wyboru kiełbasy. Polecam wszystkim :-)
Odpowiedz
4521 dni temu
Marynatę piwną muszę wypróbować, a kiełbaskę lubię śląską, pakowaną teraz w lidlu po kg, na grilla jest super.
Odpowiedz