Gofry czekoladowe z kremem orzechowym i bananami
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (19)

Avatar
  • Gość Gość
    532 dni temu
    Gofry wychodzą miękkię - daleko im do chrupiących.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    530 dni temu
    Chrupkość gofrów zależy od gofrownicy i jej mocy :)
  • Gość Gość
    511 dni temu
    U mnie to samo. Choć przygotowanie ciasta jest szybkie, całość zajęła mi 1,5 h. To mój pierwszy przepis z tej książki. Na razie nie będę do niej zagladała. Szkoda bo niektóre przepisy wyglądały ciekawie.
  • Gość Gość
    607 dni temu
    nieudane, ciasto za rzadkie, po wypieczeniu dwóch (płaskich i miękkich) zrobiłam z reszty naleśniki...

    odpowiedz

  • Gość Gość
    902 dni temu
    udać się tak sobie ale nie za bardzo

    odpowiedz

  • Gość Gość
    955 dni temu
    Gofry nie wyszły pomimo tego że wszystko było zrobione tak jak w przepisie, ciasto jest mokre i glimdziate, nic nie dało dłuższe pieczenie. Nie polecam!

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    954 dni temu
    Drogi Gościu, za mało chrupiącą konsystencję odpowiada gofrownica - gofry należy wypiekać w naprawdę wysokiej temperaturze (w gofrownicy o wysokiej mocy).
  • nudne przepisy może jakieś nowoczesne nudne przepisy może jakieś nowoczesne
    994 dni temu
    nudy

    odpowiedz

  • ani ani
    1035 dni temu
    Przepis słaby. Gofry miękkie, trudno je było wyciągać z gofrownicy były takie kapciowate.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    1179 dni temu
    Drodzy Użytkownicy, możecie zmniejszyć ilość kakao w przepisie, jednak zastąpcie je taką samą ilością mąki, by konsystencja ciasta pozostała niezmienna. Za mało chrupiącą konsystencję odpowiada gofrownica - gofry musimy wypiekać w naprawdę wysokiej temperaturze (w gofrownicy o wysokiej mocy).

    odpowiedz

  • Gość Gość
    607 dni temu
    no a ja ma waszą gofrownicę i nie wyszło ... na "5" piekłam, proporcje są zepsute w tym przepisie...
  • sylwutek sylwutek
    1180 dni temu
    Niestety ten przepis jest do bani. Za dużo kakao, dla laików powinna być wzmianka by dodać go mniej bo za duża ilość obciąża ciasto

    odpowiedz

  • martina martina
    1182 dni temu
    dodam że dałabym po prostu mniej kakao, bo przez nie to ciasto takie obiążone

    odpowiedz

  • martina martina
    1182 dni temu
    W smaku są niezłe, ale ich wygląd pozostawia wiele do życzenia, kapciowatw i flakowate.

    odpowiedz

  • Piotr Piotr
    1193 dni temu
    Fakt pyszne ale wyszły zakalcowate i gumowe. Dodam ze mam dobrą gofrownicę 1000W i gofry z innych przepisów wychodzą tak jak powinny.

    odpowiedz

  • Krzyś Krzyś
    807 dni temu
    1000W to wciąż słaba.gofrownica. Lepsza niż 700W, ale i tak słaba. Ja posiadam 1300W, a wolałbym tak z 1500W
  • Gość Gość
    656 dni temu
    Ja mam jeszcze mocniejszą 2000W, ale wolałbym, by była jeszcze lepsza. Kto da więcej?!
  • martyna 11 lat martyna 11 lat
    1344 dni temu
    przepis jest dokładny a deser pyyyyyyyyyyyyyyyyszny bende wchodzić na przepisy deserów co dziennie

    odpowiedz

  • Justyna Justyna
    1347 dni temu
    Chyba zrobię takie gofry.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram