
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- airfryera
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI
Wszystkie papryki i halloumi kroimy w większą kostkę, cukinię i bakłażana w plastry, cebulę w piórka, a pomidorki koktajlowe na pół.
WSKAZÓWKA! Jeśli lubisz ostre smaki, w tym przepisie warto użyć halloumi z dodatkiem chili.
KROK 2: PIECZEMY SKŁADNIKI
Warzywa skrapiamy oliwą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie przekładamy je do koszyka airfryera, układamy na nich halloumi i całość pieczemy przez ok. 15 minut w temp. 200°C.
KROK 3: PODAJEMY SAŁATKĘ
Zarumienione składniki przekładamy na talerz i podajemy z pokruszoną fetą.
Zobacz podobne
przepisy
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)