Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- airfryera
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI
Wszystkie papryki i halloumi kroimy w większą kostkę, cukinię i bakłażana w plastry, cebulę w piórka, a pomidorki koktajlowe na pół.
WSKAZÓWKA! Jeśli lubisz ostre smaki, w tym przepisie warto użyć halloumi z dodatkiem chili.
KROK 2: PIECZEMY SKŁADNIKI
Warzywa skrapiamy oliwą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie przekładamy je do koszyka airfryera, układamy na nich halloumi i całość pieczemy przez ok. 15 minut w temp. 200°C.
KROK 3: PODAJEMY SAŁATKĘ
Zarumienione składniki przekładamy na talerz i podajemy z pokruszoną fetą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Pieczona ryba po grecku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ryba po japońsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Świąteczne pierniczki
- Uszka z grzybami
- Mini burgery
- Kutia
- Ryba z piekarnika
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Łazanki
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Sernik pistacjowy
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)