
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Kroimy owoce
Pitaje przekrawamy na pół i łyżką wydrążamy miąższ, który następnie kroimy w plasterki. Banana obieramy i kroimy na mniejsze kawałki, skrapiamy sokiem z limonki. Morele przekrawamy na pół, usuwamy pestki i kroimy w kostkę.
Krok 2: Mieszamy składniki
Owoce mieszamy, dodajemy jagody goji i rozpuszczony olej.
Sałatkę możemy podać w łódeczkach powstałych po wydrążeniu pitai lub w miseczkach. Na wierzchu układamy listki mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Bubble waffles z domowymi lodami, owocami i polewą czekoladową
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Pinsa verde
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
2432 dni temu
Do czego mamy użyć blachę i piekarnik? :)
odpowiedz
2432 dni temu
Blacha i piekarnik wkradły się do przepisu zupełnie niepotrzebnie :)