Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser, blender lub blender kielichowy
Sposób przygotowania:
Krok 1: KROIMY MANGO
Mango kroimy wzdłuż, odcinając od owocu plastry miąższu tak, by ominąć pestkę. Każdy plaster miąższu kroimy w szachownicę tak, by nie naruszyć skóry. Skórę wywijamy na drugą stronę, uzyskując jeżyka z miąższu. Kostki miąższu odcinamy od skórki i przekładamy do kielicha blendera lub do wysokiego naczynia.
Krok 2: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI SMOOTHIE
Dodajemy maliny, truskawki, płatki owsiane, syrop z agawy i wodę kokosową.
Krok 3: MIKSUJEMY SMOOTHIE
Wszystkie składniki miksujemy na gładkie, jednolite smoothie. Gotowe smoothie przelewamy do szklanek.
WSKAZÓWKA! Jeśli chcesz przechować smoothie, przelej je do czystego pojemnika, szczelnie zamknij i przechowuj w lodówce do kilku godzin. Smoothie ze świeżych owoców najlepiej smakuje tuż po przyrządzeniu.
Zobacz podobne
przepisy
Pikantne smoothie z kaki
Próbowałeś już pikantnego smoothie? Jeśli nie, koniecznie posmakuj naszej kompozycji!
Smoothie z żółtych owoców
Smoothie żółte niczym słońce! Z ananasa, mango i bananów z dodatkiem orzechów.
Zielone chia smoothie
Zmiksuj sobie zieloną porcję energii na cały dzień! Wypróbuj przepis Kingi na pyszne smoothie.
Smoothie z mango
Z takim słonecznym smoothie dobrze jest zacząć dzień. Sięgnij po mango i zmiksuj je z dodatkami z przepisu Kingi – będzie smacznie i pożywnie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Kapusta z grochem
- Sernik piernikowy
- Wegańska ryba po grecku
- Śledzie po kaszubsku
- Świąteczne pierniczki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Kutia
- Ryba po japońsku
- Pieczona ryba po grecku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ciasto na pierogi
- Uszka z grzybami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)