 
                
                     
                
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser, blender lub blender kielichowy
Sposób przygotowania:
Krok 1: KROIMY MANGO
Mango kroimy wzdłuż, odcinając od owocu plastry miąższu tak, by ominąć pestkę. Każdy plaster miąższu kroimy w szachownicę tak, by nie naruszyć skóry. Skórę wywijamy na drugą stronę, uzyskując jeżyka z miąższu. Kostki miąższu odcinamy od skórki i przekładamy do kielicha blendera lub do wysokiego naczynia.
Krok 2: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI SMOOTHIE
Dodajemy maliny, truskawki, płatki owsiane, syrop z agawy i wodę kokosową.
Krok 3: MIKSUJEMY SMOOTHIE
Wszystkie składniki miksujemy na gładkie, jednolite smoothie. Gotowe smoothie przelewamy do szklanek.
WSKAZÓWKA! Jeśli chcesz przechować smoothie, przelej je do czystego pojemnika, szczelnie zamknij i przechowuj w lodówce do kilku godzin. Smoothie ze świeżych owoców najlepiej smakuje tuż po przyrządzeniu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Piernik świąteczny
- Ryba po japońsku
- Nuggetsy z kurczaka
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Mini burgery
- Golonka pieczona po bawarsku
- Kutia
- Łazanki
- Jajka na miękko
- Uszka z grzybami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Sałatka gyros
- Przekąski sylwestrowe
- Guacamole
- Pistacjowy sernik baskijski
- Pieczona ryba po grecku
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				 
    
Komentarze (0)