Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: MIKSUJEMY BORÓWKI Z SOKIEM
Rozmrożone borówki miksujemy z sokiem jabłkowym.
KROK 2: KROIMY MANGO
Mango obieramy i kroimy w drobną kostkę.
KROK 3: OBIERAMY AWOKADO
Awokado przecinamy na pół, obieramy skórkę i skrapiamy odrobiną soku z cytryny.
KROK 4: BLENDUJEMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI
Mango i awokado dodajemy do musu borówkowego i całość blendujemy. Dodajemy odrobinę soku z limonki. Dekorujemy listkami mięty i borówkami.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makówki śląskie
- Guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Łazanki
- Zupa grzybowa z makaronem
- Krokiety z mięsem
- Pierniki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Śledzie po kaszubsku
- Piernik świąteczny
- Nuggetsy z kurczaka
- Makowiec japoński
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Przekąski sylwestrowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Sałatka gyros
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)