
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: MIKSUJEMY BORÓWKI Z SOKIEM
Rozmrożone borówki miksujemy z sokiem jabłkowym.
KROK 2: KROIMY MANGO
Mango obieramy i kroimy w drobną kostkę.
KROK 3: OBIERAMY AWOKADO
Awokado przecinamy na pół, obieramy skórkę i skrapiamy odrobiną soku z cytryny.
KROK 4: BLENDUJEMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI
Mango i awokado dodajemy do musu borówkowego i całość blendujemy. Dodajemy odrobinę soku z limonki. Dekorujemy listkami mięty i borówkami.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Corn dog
- Spaghetti carbonara
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)