
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Przekładamy do miski. Dodajemy posiekaną bazylię.
Miąższ awokado kroimy z drobną kostkę i dodajemy do pozostałych składników razem z majonezem i sokiem z cytryny. Całość mieszamy razem i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Ogórka kroimy w plasterki o grubości około 5 mm. Na wierzch każdego plasterka nakładamy odrobinę farszu. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Pinsa verde
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (4)
3852 dni temu
To jest obłędne!
odpowiedz
4193 dni temu
Bardzo smaczne !!!
odpowiedz
4215 dni temu
Przekąski zrobiłam na sylwestra bardzo smakowały wszystkim, były lekkie można je podać w lecie do grilla polecam
odpowiedz
4221 dni temu
Smaczne i lekkie przekąski,chętnie je przygotuję.
odpowiedz