
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo, a następnie studzimy i obieramy. Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka i przekładamy je do blendera. Dodajemy miąższ awokado, sok z cytryny i całość miksujemy na gładką masę. Cebulę drobno siekamy i dodajemy do masy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotową masą napełniamy połówki białka. Dekorujemy posiekaną natką pietruszki.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Spaghetti bolognese
- Cukinia faszerowana mięsem mielonym
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
3779 dni temu
Pyszne =)
odpowiedz
3956 dni temu
Zrobiłam na urodziny córki, goście byli oczarowani. Polecam
odpowiedz