
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- mikser lub blender
Krok 1: Przygotowujemy składniki
Morele kroimy na pół i wyjmujemy pestki. Szpinak oczyszczamy i osączamy. Winogrona obrywamy z łodyg. Banana obieramy.
Krok 2: Miksujemy składniki
Składniki dokładnie miksujemy z wodą mineralną. Dodajemy do smaku trochę cukru lub miodu według uznania. Przelewamy do szklanek.
Wskazówki:
Jeśli smoothie chcemy zastąpić śniadanie, to przygotowana ilość wystarczy na 2 porcje.
Użyjmy miksera z końcówką do purée lub blendera o dużej mocy, aby w zielonych smoothie dokładnie rozdrobnić liście i uzyskać kremową konsystencję.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Nuggetsy z kurczaka
- Burek ze szpinakiem
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Krokiety z mięsem
- Zupa grzybowa z makaronem
- Przekąski sylwestrowe
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ryba po japońsku
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Śledź w oleju
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ciasto marchewkowe
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Boczek pieczony
- Kutia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)