Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- mikser lub blender
Krok 1: Przygotowujemy składniki
Morele kroimy na pół i wyjmujemy pestki. Szpinak oczyszczamy i osączamy. Winogrona obrywamy z łodyg. Banana obieramy.
Krok 2: Miksujemy składniki
Składniki dokładnie miksujemy z wodą mineralną. Dodajemy do smaku trochę cukru lub miodu według uznania. Przelewamy do szklanek.
Wskazówki:
Jeśli smoothie chcemy zastąpić śniadanie, to przygotowana ilość wystarczy na 2 porcje.
Użyjmy miksera z końcówką do purée lub blendera o dużej mocy, aby w zielonych smoothie dokładnie rozdrobnić liście i uzyskać kremową konsystencję.
Zobacz podobne
przepisy
Smoothie z kiwi i ogórków
Niezwykłe połączenie kiwi, ogórków i soku pomarańczowego zagwarantuje Ci smaczne orzeźwienie!
Smoothie truskawkowo-jabłkowe z miętą
Przygotuj orzeźwiający napój dla całej rodziny – truskawkowo-jabłkowe smoothie z aromatyczną miętą!
Smoothie z borówkami i brzoskwiniami
Kiedy temperatura za oknem wzrasta, z odsieczą przychodzi smoothie. Spróbuj miksu jogurtu z borówkami i brzoskwiniami.
Smoothie z kiwi i miętą
Temperatura za oknem sprawia, że marzysz o orzeźwiającym napoju? Zmiksuj sobie smoothie z kiwi, limonki i mięty.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Kapusta z grochem
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Błyskawiczne pierniczki
- Golonka pieczona po bawarsku
- Przekąski sylwestrowe
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Piernik staropolski
- Wigilijny makowiec
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ciasto marchewkowe
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Śledzie po kaszubsku
- Najlepsza sałatka z tortellini
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)