Daria Ładocha

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • blender

Zielone smoothie

Awokado obieramy. Z jabłka usuwamy gniazda nasienne. Składniki kroimy w kawałki. Szpinak lub jarmuż siekamy. Pokrojone składniki umieszczamy w wysokim naczyniu, dolewamy sok jabłkowy i blendujemy na gładką masę. Przelewamy do szklanki.

Żółte smoothie

Zaparzamy zieloną herbatę i odstawiamy do wystudzenia. Ananas lub brzoskwinię kroimy i umieszczamy w wysokim naczyniu. Dolewamy herbatę. Doprawiamy miodem i sokiem z cytryny. Blendujemy na gładką masę i przelewamy do szklanki.

Pomarańczowe smoothie

Mango i banan obieramy, a następnie kroimy w kawałki. Owoce umieszczamy w wysokim naczyniu, dodajemy pozostałe składniki. Blendujemy na gładką masę i przelewamy do szklanki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram