Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
Zielone smoothie
Awokado obieramy. Z jabłka usuwamy gniazda nasienne. Składniki kroimy w kawałki. Szpinak lub jarmuż siekamy. Pokrojone składniki umieszczamy w wysokim naczyniu, dolewamy sok jabłkowy i blendujemy na gładką masę. Przelewamy do szklanki.
Żółte smoothie
Zaparzamy zieloną herbatę i odstawiamy do wystudzenia. Ananas lub brzoskwinię kroimy i umieszczamy w wysokim naczyniu. Dolewamy herbatę. Doprawiamy miodem i sokiem z cytryny. Blendujemy na gładką masę i przelewamy do szklanki.
Pomarańczowe smoothie
Mango i banan obieramy, a następnie kroimy w kawałki. Owoce umieszczamy w wysokim naczyniu, dodajemy pozostałe składniki. Blendujemy na gładką masę i przelewamy do szklanki.
Zobacz podobne
przepisy
Zielone smoothie z dzikimi ziołami
Łatwy sposób na zielone orzeźwienie! Koniecznie wypróbuj przepis na smoothie z dzikimi ziołami!
Brzoskwiniowe smoothie z arbuzem i winogronami
Sok winogronowy to pyszna podstawa smoothie. Dodaj kilka owoców i wyśmienity smak gwarantowany!
Smoothie z kiwi i ogórków
Niezwykłe połączenie kiwi, ogórków i soku pomarańczowego zagwarantuje Ci smaczne orzeźwienie!
Smoothie jagodowe z lodami waniliowymi
Połączenie owocowego musu ze smakiem lodów waniliowych tworzy orzeźwiający deser o idealnie kremowej konsystencji.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ananasowe smoothie z awokado
- Pieczony kurczak chermoula z warzywami
- Biszkopt - przepis podstawowy
- Szpinakowe smoothie z morelami
- Zielone smoothie z dzikimi ziołami
- Smoothie z żółtych owoców
- Galaretki pomarańczowe w skórce
- Minipizze bezglutenowe
- Ciasto bostońskie
- 2 sposoby na krewetki z ananasem
- Grillowane warzywa z kurczakiem i pomysły na jadłospis
- Smoothie z borówek, mango i awokado
- Tort arbuzowy
- Smoothie bowl z mango i bananów
- Odwrócone ciasto pomarańczowe
- Kopytka z suszonymi pomidorami i kurkami
- Konfitura z rabarbaru z suszonymi figami
- NALEWKA ŚLIWKOWA
- Kotleciki jagnięce
- Kotlety jagnięce z sałatką z groszku i mięty
- Ciastka pisanki
- Wieniec wielkanocny
- Sałatka śledziowa z burakiem i piernikiem
- Hummus grzybowy
- Smażona okra z cebulą i suszonymi morelami
- Tatar wołowy w omlecie sojowym
- Talerz przekąsek w stylu adriatyckim
- Sałatka z kiełkami fasoli
- Łosoś w orientalnej marynacie
- Nalewka z głogu
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
2036 dni temu
Pyszności. Witaminy na każdą porę roku
odpowiedz