Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
Zielone smoothie
Awokado obieramy. Z jabłka usuwamy gniazda nasienne. Składniki kroimy w kawałki. Szpinak lub jarmuż siekamy. Pokrojone składniki umieszczamy w wysokim naczyniu, dolewamy sok jabłkowy i blendujemy na gładką masę. Przelewamy do szklanki.
Żółte smoothie
Zaparzamy zieloną herbatę i odstawiamy do wystudzenia. Ananas lub brzoskwinię kroimy i umieszczamy w wysokim naczyniu. Dolewamy herbatę. Doprawiamy miodem i sokiem z cytryny. Blendujemy na gładką masę i przelewamy do szklanki.
Pomarańczowe smoothie
Mango i banan obieramy, a następnie kroimy w kawałki. Owoce umieszczamy w wysokim naczyniu, dodajemy pozostałe składniki. Blendujemy na gładką masę i przelewamy do szklanki.
Zobacz podobne
przepisy
Zielone smoothie z dzikimi ziołami
Łatwy sposób na zielone orzeźwienie! Koniecznie wypróbuj przepis na smoothie z dzikimi ziołami!
Brzoskwiniowe smoothie z arbuzem i winogronami
Sok winogronowy to pyszna podstawa smoothie. Dodaj kilka owoców i wyśmienity smak gwarantowany!
Smoothie z kiwi i ogórków
Niezwykłe połączenie kiwi, ogórków i soku pomarańczowego zagwarantuje Ci smaczne orzeźwienie!
Smoothie jagodowe z lodami waniliowymi
Połączenie owocowego musu ze smakiem lodów waniliowych tworzy orzeźwiający deser o idealnie kremowej konsystencji.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierniki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sernik piernikowy
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Piernik staropolski
- Sałatka gyros
- Śledzie po kaszubsku
- Kapusta z grochem
- Kompot z suszu z cytryną
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
2058 dni temu
Pyszności. Witaminy na każdą porę roku
odpowiedz