zobacz film

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BAZĘ TWAROGOWĄ
Do miski przekładamy serek kozi, doprawiamy solą, białym mielonym pieprzem i posiekanym czosnkiem, mieszamy.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY PESTO
Natkę pietruszki myjemy i siekamy. W blenderze miksujemy wszystkie składniki.
KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY PASTĘ TWAROGOWĄ
Obrany i pokrojony w cienkie paseczki seler skrapiamy niewielką ilością soku z cytryny, dodajemy go do pasty twarogowej wraz z ziarnami słonecznika i posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy białym mielonym pieprzem. Mieszamy, odstawiamy do lodówki.
KROK 4: PRZYGOTOWUJEMY KANPKĘ
Bułkę fitness kroimy na pół, dolną jej część smarujemy pastą z selera, a górną pesto z rukoli. Na twarożek nakładamy polędwicę łososiową zwiniętą w ruloniki, dodajemy czerwone liście sałaty lollo-rosso, składamy.
Komentarze (0)