Kanapki superfoods z łososiem i awokado
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Krok 1: SMARUJEMY CHLEB

Każdą kromkę chleba pełnego ziaren smarujemy z jednej strony hummusem.

Krok 2: PRZYGOTOWUJEMY KANAPKI

Awokado przekrawamy wzdłuż na pół i ostrożnie wyjmujemy pestkę. Miąższ owocu oddzielamy od skórki za pomocą łyżki, a następnie kroimy w półplasterki.

Na warstwie hummusu układamy plastry łososia, pokrojone awokado i ser camembert pokrojony w plastry. Kanapki posypujemy z wierzchu ulubionymi superfoods, np. pestkami dyni, suszonymi żurawinami, nasionami lnu i jagodami goji.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!