
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Obieramy 4 świeże szparagi na osobę (lub wyjmujemy ze słoika), gotujemy z dodatkiem soli i cukru przez 2 minuty.
Pozostawiamy na 8-10 minut.
Następnie marynujemy na ciepło w sosie z oliwy z oliwek, octu, soli, cukru, posiekanych ziół, cebuli i pomidorów pokrojonych w kostkę.
Medaliony z łososia temperujemy przez 4 minuty w piekarniku w temperaturze 150°C, a następnie układamy na szparagach.
Dekorujemy szczypiorkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Kurczak po tajsku
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)