
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Zielone winogrona kroimy na pół, awokado obieramy, kroimy w plasterki i skrapiamy cytryną.
Zielone gruszki także kroimy w plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny.
Ogórek kroimy w cienkie plasterki.
Wszystkie składniki sałatki mieszamy i wykładamy na talerz. Składniki sosu dokładnie mieszamy lub miksujemy.
Jak podawać
Sałatkę polewamy sosem winegret.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Spaghetti carbonara
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Corn dog
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
4178 dni temu
Sałatka wyśmienita. Gratulacje dla pomysłodawcy.
odpowiedz
4191 dni temu
Pyszna ! Bardzo lekka ...kolejny świetny przepis.
odpowiedz
4277 dni temu
Bardzo smaczna delikatna w smaku gruszka i winogrona świetnie przełamują smaki
odpowiedz