
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Truskawki myjemy, miąższ z arbuza dzielimy na mniejsze kawałki.
Do blendera wkładamy wszystkie składniki poza serem oraz jedną łyżką mięty, którą zostawiamy do dekoracji.
Miksujemy składniki w blenderze, a następnie chłodzimy całość w lodówce.
Jak podawać
Przed podaniem przelewamy chłodnik do miseczek, posypujemy pokruszonym serem feta oraz miętą. Można dodatkowo dodać do każdej miseczki po kostce lodu.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Pinsa verde
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
- Dorsz z piekarnika w czosnku i cytrynie
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
4057 dni temu
Gosiu prawda, nasz ser typu bałkańskiego się tu świetnie sprawdzi! :)
odpowiedz
4058 dni temu
Zamiast sera greckiego polecam ser typu Bałkańskiego z Lidla, jest delikatniejszy i do chłodnika idealny :)
odpowiedz
4383 dni temu
Pycha! Polecam! Co prawda nie dodałam sera feta, bo bez niego napój był super, ale pewnie fajnie złamałby smak.
odpowiedz