zobacz film ROBERT BURNEIKA W KUCHNI LIDLA

Odcinek 18

ROBERT BURNEIKA W KUCHNI LIDLA

Sprawdź, jak się odżywiać, aby przybrać na masie! Poznaj mięsny przepis na hardkorowe kotlety Roberta Burneiki.

ROBERT BURNEIKA W KUCHNI LIDLA
GOTOWANIE DLA PRAWDZIWYCH TWARDZIELI

Nie ma lipy – Robert Burneika w Kuchni Lidla!

Masa, siła i rzeźba. Osoby uprawiające sporty siłowe wiedzą o czym mowa. W najnowszym odcinku „Dorota, Karol i Goście” o gotowaniu posiłków dla osób trenujących na siłowni opowiada Robert Burneika, wielokrotnie nagradzany kulturysta, znany jako Hardkorowy Koksu.

Wysokobiałkowe dania idealne (nie tylko) po treningu

Wysokobiałkowe posiłki, które są smaczne i szybkie w przygotowaniu, to dobry pomysł dla osób, które poświęcają sporo czasu na treningi. Zarówno Robert Burneika, jak i Karol Okrasa wykorzystali do swoich dań mięso oraz warzywa. Wypróbuj przepisy na kotlety z marchewką oraz kapustę włoską faszerowaną mięsem mielonym.

Zobacz najnowszy odcinek

Ile posiłków dziennie jada zawodowy kulturysta? Co jest ważne w żywieniu sportowca? Jakich składników używa w swojej kuchni Burneika? W odcinku „Dorota, Karol i Goście” Robert zdradza sekrety diety kulturysty i dzieli się autorskim przepisem na bogate w energię oraz białko kotlety.


Komentarze (7)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram