Zielona przystawka
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Zielone winogrona kroimy na pół, awokado obieramy, kroimy w plasterki i skrapiamy cytryną.

Zielone gruszki także kroimy w plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny.

Ogórek kroimy w cienkie plasterki.

Wszystkie składniki sałatki mieszamy i wykładamy na talerz. Składniki sosu dokładnie mieszamy lub miksujemy.

Jak podawać

Sałatkę polewamy sosem winegret.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    1538 dni temu
    Sałatka wyśmienita. Gratulacje dla pomysłodawcy.

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1551 dni temu
    Pyszna ! Bardzo lekka ...kolejny świetny przepis.

    odpowiedz

  • aneta3510 aneta3510
    1637 dni temu
    Bardzo smaczna delikatna w smaku gruszka i winogrona świetnie przełamują smaki

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram