
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Zielone winogrona kroimy na pół, awokado obieramy, kroimy w plasterki i skrapiamy cytryną.
Zielone gruszki także kroimy w plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny.
Ogórek kroimy w cienkie plasterki.
Wszystkie składniki sałatki mieszamy i wykładamy na talerz. Składniki sosu dokładnie mieszamy lub miksujemy.
Jak podawać
Sałatkę polewamy sosem winegret.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ragoût z jajek z warzywami
- Sałata na ciepło z pak choi i białą kiełbasą
- Wegański twarożek z ziołami
- Glazurowana szynka z ziemniakami
- Pascha czekoladowa
- Ciasto marchewkowe
- Jarski żurek łemkowski
- Wielkanocna babka z pomelo
- Wieniec morelowo-figowy
- Łopatka z suszonymi pomidorami
- Jajka faszerowane cukinią i żółtym serem
- Sernik cytrynowo-limonkowy z bezą
- Różowe deviled eggs z zieloną kruszonką
- Idealne jajka na Wielkanoc
- Wielkanocne koszyczki
- Wielkanocne gniazdka czekoladowe
- Wielkanocny koktajl serniczkowy
- Wielkanocny deser w pucharkach
- Ciasto cytrynowo-pomarańczowe z migdałami
- Tradycyjne powidła śliwkowo-czekoladowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
4255 dni temu
Sałatka wyśmienita. Gratulacje dla pomysłodawcy.
Odpowiedz
4268 dni temu
Pyszna ! Bardzo lekka ...kolejny świetny przepis.
Odpowiedz
4354 dni temu
Bardzo smaczna delikatna w smaku gruszka i winogrona świetnie przełamują smaki
Odpowiedz