
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Wszystkie składniki marynaty: sok z 1/2 limonki, skórka otarta z limonki, 3 drobno posiekane papryczki chili bez pestek, 1 łyżka brązowego cukru, 2 łyżki świeżo startego imbiru, 1 łyżeczka sosu sojowego, 10 rozgniecionych ziaren kolendry i pieprz dokładnie mieszamy.
Umyte i osuszone skrzydełka zalewamy marynatą i wstawiamy na noc do lodówki.
Grillujemy ok. 20 minut, kilkakrotnie obracając.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kotlet pożarski – przepis
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Mus truskawkowy
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Deser z chia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (4)
2921 dni temu
Czym zastapic sos sojowy i w jakiej ilosci.?
odpowiedz
2919 dni temu
Możesz pominąć sos sojowy.
2040 dni temu
Możesz zastąpić sokiem z buraka.
3337 dni temu
wowowowo
odpowiedz